afleveringen

acht schrijvers, zestien boeken

De VPRO Boekengids presenteert vanaf 6 maart de wekelijkse webserie Minibieb der onvolprezen boeken. Nhung Dam fietst langs bij acht schrijvers, die haar vertellen welke vergeten of onontdekte boeken het verdienen door iedereen gelezen te worden.

 

 


 

In de eerste aflevering kiest Jaap Robben (Birk, Zomervacht) de eerste twee boeken die meegaan in de Minibieb der onvolprezen boeken.

 

 

 

 

In de tweede aflevering fietst Nhung Dam naar Walter van der Berg (Dode Mannen). Welke twee boeken voegt hij toe aan de Minibieb der onvolprezen boeken?

 

 

In de derde aflevering kiest Gerda Blees (Wij zijn licht) welke twee boeken volgens haar een groter publiek verdienen.

 

 

In de vierde aflevering is het woord aan P.F. Thomése (De onderwater- zwemmer). Welke twee boeken verdienen volgens hem een plek in de minibieb van de VPRO Boekengids?

 

 

In de vijfde aflevering fietst Nhung met minibieb naar Raoul de Jong (Jaguarman) om te vragen welke twee boeken volgens hem meer gelezen moeten worden.

 

 

In de zesde aflevering kiest Bibi Dumon Tak (De dag dat ik mijn naam veranderde) twee boeken uit haar boekenkast voor in de Minibieb der onvolprezen boeken.

 

 

In de zevende aflevering vult Babs Gons (Doe het toch maar) de minibieb aan met twee boeken die volgens haar een groter publiek verdienen.

 

 

In de achtste en laatste aflevering voegt Mira Feticu (Liefdesverklaring aan de Nederlandse taal) twee boeken toe aan de Minibieb der onvolprezen boeken van de VPRO Boekengids.

 

 

 

 

 

ingestuurde boeken

Jullie stuurden vele boeken in die een plekje verdienen in de minibieb. Vanaf 2 mei zie je welke twee boeken een plekje krijgen in onze minibieb. Presentatrice Nhung Dam nomineert ook nog een boek en daarmee zit het kastje vol. Hieronder een selectie van door lezers ingestuurde boeken.