Antwoorden op al je vragen over VPRO Koos.

Wat is VPRO Koos eigenlijk?

VPRO Koos is een app die elke dag vijf tips met je deelt: dingen die je online kunt kijken, lezen of luisteren. En dat kost helemaal niks. We noemen het dan ook wel Koos Kosteloos. Maar er is ook een betaalde versie van VPRO Koos, voor mensen die net wat meer willen.

Hoe zit dat eigenlijk met betalen voor VPRO Koos?

De vijf dagelijkse tips van VPRO Koos zijn gratis, maar voor 99 cent per maand krijg je allemaal extra’s. Dat noemen we Kostelijke Koos. Je krijgt dan elke maand bonustips van de beroemde vrienden van Koos, hebt toegang tot het enorme archief van Koos, je kunt tips opslaan voor later én je helpt Koos te steunen.

Hoe werkt abonneren op VPRO Koos?

Je abonneert je op VPRO Koos via de Google Play Store of de Apple App Store. In die omgeving kun je alles regelen: je abonnement beginnen, je betaalmethode instellen, je abonnement stopzetten en je abonnement weer opstarten (als je Kostelijke Koos toch blijkt te missen). Je komt in deze omgeving terecht via je profielpagina in de Koos-app.

Wat zijn bonustips?

Elke maand tipt een van de beroemde vrienden van Koos vijf extra tips. Als je een abonnement hebt op VPRO Koos, dan krijg je deze tips er automatisch bij. Maar heb je dat niet, dan kun je deze Bonustips ook los kopen voor 50 eurocent. Dat doe je als een in-app purchase via de Google Play Store of Apple App Store. De gekochte Bonustips kun je daarna terugvinden in de app.

Wat is de VPRO Koos podcast?

Behalve een app is er ook een VPRO Koos podcast. Elke vrijdag bespreken Atze de Vrieze en Arja van den Bergh één onmisbare mediatip om te kijken of te luisteren, samen met een van onze experts.

Wie zit er achter VPRO Koos?

VPRO Koos is een uitgave van de VPRO Gids, en wordt gemaakt door redacteuren die ook voor de VPRO Gids schrijven. Maar er worden ook tips geschreven door onze freelancers, en door andere medewerkers binnen de VPRO. Bij elke tip zie je wie die tip heeft geschreven: je kunt op de naam van de auteur klikken voor meer informatie.

Hoe kom ik in contact met VPRO Koos?

De snelste manier is om een mailtje te sturen naar koos@vpro.nl. Je kunt ook de feedbackknop gebruiken: klik daarvoor in het app-menu op ‘over vpro koos’.

Hoe download ik de Koos app?

Download de VPRO Koos-app nu gratis: