VPRO Gids 33

14 augustus t/m 27 augustus
Pagina 28 - ‘Series on demand’
papier
28

Cadeautje!

Je leest dit artikel gratis. Wil je meer van de VPRO Gids? Neem een abonnement. Nu 12 weken voor slechts 10 euro. Ik wil meer lezen →

Series on demand

Interessante series in het on demand aanbod van streamingdiensten als Netflix, NPO Start, Videoland en HBO Ziggo.

Ted Lasso – seizoen 2

Ted Lasso heeft een opzet die niet zou moeten werken: een altijd optimistische American football-coach die aan het roer van een Engelse premiere league voetbalclub komt te staan, zonder enige kennis van de sport. Toch is het een van de leukste, meest hartverwarmende en oprechte komedies van het moment. De Apple TV+-serie, met Jason Sudeikis in de hoofdrol, stal vorig jaar al menig hart en is nu terug met een tweede seizoen dat zelfs nog beter is dan het eerste.

ANKE MEIJER

Modern Love – seizoen 2

Een goed liefdesverhaal is onweerstaanbaar. Dat blijkt wel uit het langlopende succes van ‘Modern Love’, The New York Times-rubriek die inmiddels al zeventien jaar bestaat en werd vertaald naar een podcast, een boek en een Amazon Prime-serie. De laatste is terug met een tweede seizoen, wederom met aardig wat bekende namen in de cast (Minnie Driver, Kit Harington) en charmante afleveringen van een halfuurtje. Ditmaal zelfs met uitstapjes buiten de stad New York, zoals een bijzondere ontmoeting in Ierland vlak voor de eerste lockdown.

ANKE MEIJER

naar vpro cinema