neem een proefabonnement op de digitale vpro gids

Gaat kiezen in deze tijden van media-overvloed je prima af? Of laat je je toch graag gidsen? Probeer dan eens de VPRO Gids digitaal. Scheelt papier en geld.

wat krijg ik daar voor?

1. mobiel lezen in de app

De VPRO Gids lezen op je smartphone of tablet? De VPRO Gids-app maakt ‘t je makkelijker. Log in als gidsabonnee en je kunt mobiel lezen, artikelen bookmarken en eenvoudig terugvinden. 
 

2. bijzondere producties

Bijzondere producties die alleen online zijn te kijken, lezen of luisteren. Zoals de Zomerspecials over thema's als bloot en feminisme. Of de serie Minibieb der Onvolprezen boeken. 
 

3. actuele uitzendinfo

In de digitale programmgids krijg je altijd actuele informatie over wanneer tv- en radioprogramma's beginnen. Buitenlandse kanalen en last minute wijzigingen vind je terug op onze site en in de app.
 

 
 

Door je aanmelding als gidsabonnee ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn o.a. van toepassing op een VPRO Gids abonnement:

  • Het proefabonnement stopt automatisch na 12 weken.
  • Bij een abonnement op de digitale gids geldt dat het abonnementsgeld voorafgaand aan de abonnementsperiode dient te worden voldaan via iDeal/automatische incasso. De vervolgtermijnen van het digitale abonnement zijn altijd via automatische incasso.
  • De VPRO gaat uit van de geldigheid van het opgegeven e-mailadres. Abonnees garanderen dat alle door hen verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over het vpro gidsabonnement kunnen verstuurd worden naar de VPRO via publieksservice@vpro.nl of  in een voldoende gefrankeerde envelop naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088-2058 888.

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met je gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van jouw abonnement.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.