vpro gids nieuwsbrieven

Abonneer je op een van onze gidsende nieuwsbrieven en mis niks.

Op de hoogte blijven van de wondere wereld van letters, proza en papier? Wekelijkse podcasttips of serietips? Of liever film- of documentairetips voor bioscoop of Netflix?
 

elke twee weken

Katja de Bruin gidst je in geheel eigen stijl door de wondere wereld van letters, proza en papier. Vul je mailadres in en ontvang elke twee weken de nieuwsbrief van de VPRO Boekengids.

schrijf je in
voorbeeldeditie


 

elke zaterdag

Podcast-expert Elja Looijestijn bespreekt wekelijks een podcastparel en geeft actuele tips. Daarnaast vist ze een tijdloze titel uit het archief, die je misschien gemist hebt.

schrijf je in
voorbeeldeditie


 

elke maandag

Welke docu’s wil je echt niet missen? De VPRO Documentairegids weet raad! Cecile Elffers verzamelt elke week de beste actuele kijktips voor je.

schrijf je in
voorbeeld nieuwsbrief
 

elke vrijdag

Ben je benieuwd welke nieuwe films er in de bioscoop draaien, wat de beste films op televisie zijn en welke titels je on demand-kanalen als Netflix niet mag missen? We tippen het allemaal in onze filmnieuwsbrief die wekelijks op vrijdagmiddag wordt verstuurd, zodat je goed voorbereid aan het weekend kunt beginnen.

schrijf je in
voorbeeldeditie


 

elke dinsdag

Ontvang elke dinsdag de beste serietips in je mailbox. In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de nieuwste series op televisie en op on demand kanalen als NPO Plus, HBO Max, Prime Video, Disney+, AppleTV+ en Netflix. Inclusief een overzicht van series die je misschien gemist hebt, maar die je alsnog gezien moet hebben.

schrijf je in
voorbeeldeditie


 

elke vrijdag

Kan je niet kiezen en wil je graag wekelijks op de hoogte blijven van de allerbeste kijk-, lees- en luistertips? In deze nieuwsbrief verzamelen we het beste van VPRO Gids online. Vlak voor het weekend tippen we je alles wat je deze week niet mag missen op het gebied van documentaires, series, films, podcasts en boeken. 

schrijf je in
voorbeeldeditie


 

elke dinsdag

Meld je aan voor de preview van de VPRO Gids. Elke dinsdag in je mailbox. Vandaar klik je gemakkelijk door naar de nieuwe gids.

schrijf je in