Je leest dit artikel gratis. Wil je meer van de VPRO Gids? Neem een abonnement. Nu 12 weken voor slechts 10 euro. Ik wil meer lezen →
©
VPRO Gids
abonneer
Je leest dit artikel gratis. Wil je meer van de VPRO Gids? Neem een abonnement. Nu 12 weken voor slechts 10 euro. Ik wil meer lezen →
Hans van Wetering
Eten is lekker en we doen het graag en (te) veel. Wetenschap is de keuken binnengedrongen om ons eten nóg lekkerder te laten smaken, maar ook om onze vraatzucht te beteugelen.
Meld je nu aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief van de VPRO Gids en mis niets.
Je leest dit artikel gratis. Wil je meer van de VPRO Gids? Neem een abonnement. Nu 12 weken voor slechts 10 euro. Ik wil meer lezen →
König der Haute-Cuisine – Auguste Escoffier
ARTE, zaterdag 20.15-21.45 uur
Unser Hirn ist, was es isst
ARTE, zaterdag 21.45-22.40 uur
Linsen: Das Rezept gegen den Welthunger
ARTE, zaterdag 22.40-23.35 uur