Log in als gidsabonnee en je kunt mobiel lezen, artikelen bookmarken en eenvoudig terugvinden, direct podcasts luisteren, het lettertype vergroten of verkleinen of je laten voorlezen. Lekker bij de hand!

download de VPRO Gids-app

Digitale Gids

Wil je gebruikmaken van alle extra's die de app biedt, maar liever op je laptop of computer? Klik dan hier om naar de Digitale Gids te gaan.

veelgestelde vragen

Download de VPRO Gids-app in Apple Store of Google Play Store. Ben je nog geen gidsabonnee?* Dan kun je één nummer gratis lezen. Daarna heb je een geldig abonnement nodig. Hiermee log je voortaan in.

*Abonneren? Kies een abonnementsvorm (papier + digitaal of uitsluitend digitaal) en maak een VPRO-account aan. Vervolgens staat je niets meer in de weg bij het inloggen in de VPRO Gids-app.

Nog geen abonnee? Via deze link zorg je ervoor dat je voortaan de VPRO Gids digitaal kunt lezen. Klik hier voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen en het afsluiten van een abonnement:

Als gidsabonnee maak je gratis gebruik van de VPRO Gids-app. Wel heb je een VPRO-account nodig. Heb je die nog niet? Kijk dan even op vprogids.nl/digitaallezen of neem contact op met VPRO Publieksservice.

De VPRO Gids-app maakt het lezen op smartphone of tablet makkelijker. Je logt in als gidsabonnee. Behalve mobiel lezen kun je nummers downloaden, artikelen bookmarken en eenvoudig terugvinden, direct podcasts luisteren, het lettertype vergroten of verkleinen of je laten voorlezen.

Zowel in de VPRO Gids-app als op vprogids.nl kun je onze gidsen lezen. Op de website worden artikelen steeds vaker verrijkt met links, video's en extra afbeeldingen. Die mogelijkheid heb je binnen de app niet. Daar is het echter wel weer mogelijk om artikelen te bookmarken en te laten voorlezen.