Doe mee en maak kans op een van de twaalf pakketten met onvolprezen boeken.

In acht afleveringen van de Minibieb der onvolprezen boeken kozen schrijvers boeken die volgens hen een groter publiek verdienen. Ben jij de trotse eigenaar van een minibieb? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op 1 van de twaalf pakketten met onvolprezen boeken.

Onder alle inzenders verloten we twaalf stapeltjes boeken, je weet vooraf niet welke titels je krijgt. Elf inzenders ontvangen drie boeken en de winnaar krijgt er zelfs vijf. Je mag ze eerst zelf lezen, maar daarna zet je de onvolprezen boeken in je minibieb zodat zoveel mogelijk mensen ze kunnen lezen. In elk exemplaar stoppen we een boekenlegger met oproepje om het boek na lezing weer in een minibieb terug te zetten.

Dus heb jij plek in je minibieb voor een paar prachtige onvolprezen boeken? Maak een foto van jezelf en je minibieb en doe mee!

doe mee en maak kans op 1 van de 12 pakketjes met onvolprezen boeken

In het pakketje met te winnen boeken kan één van de volgende titels zitten. Ruilen is niet mogelijk, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en meedoen kan tot en met vrijdag 28 mei 2021. Een foto van jezelf met minibieb is verplicht.