Op internet is een schat aan mooie, creatieve, ontroerende en interessante filmpjes te vinden over cinema. Van bloopers tot onbekende interviews, van parodieën tot neptrailers. In de rubriek FW: Filmpje selecteert Cinema.nl iedere week een nieuw filmpje.

The Uncler w/ Uncle Sam and Alyssa Milano from Alyssa Milano

Het zijn barre tijden voor Verenigde Staten. Maar gelukkig is er altijd nog Uncle Sam, in deze parodie op The Wrestler. Met een mooie bijrol van Alyssa Milano.

 

Aflevering 33: Charlie Chaplin


Alle fratsen van Charlie Chaplin liepen niet altijd even gesmeerd. Hier een aantal bloopers van de grootmeester, best te bekijken zonder de muziek.

 

Aflevering 34: Bonds nieuwe liefde


Op de Britse liefdadigheidsdag Red Nose Day, georganiseerd door Comic Relief, laten alle acteurs zich van hun leukste kant zien. Voor deze sketch uit 2007 begon Bond- acteur Daniel Craig iets moois met comédienne Catherine Tate.

 

Aflevering 35: More Cowbell

Tags: GameTrailers.com, SNL - Cowbell Skit, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360

Deze week een gouwe ouwe. In deze legendarische sketch van Saturday Night Live is Christopher Walken te zien als de beroemde producer Bruce Dickinson, tijdens opnames van Blue Oyster Cult. Met Will Ferrell op de koe-bel.