In interviews liet Judd Apatow al weten dat hij tijdens het filmen van de zwangerschapskomedie Knocked Up zijn acteurs veel heeft laten improviseren. Dat blijkt ook nog eens uit de dubbel-dvd van de film. De vele extra’s zijn vooral een samenraapsel van heel veel ongebruikte improvisaties, deleted scenes en bloopers.

In de videodagboeken lijkt het alsof Apatow wil suggereren dat hij zelf ook maar wat aan het doen is. Met lichte desinteresse praat hij over het draaien van de film en het werken met de acteurs . ‘We laten acteur Ken Jeong maar even zijn gang gaan, heel grappig, maar waarschijnlijk onbruikbaar voor de film.’ Al met al heeft Apatow weinig te zeggen en wil hij in ieder filmpje vooral leuk doen.

Door alle joligheid komen de acteurs er bekaaid vanaf. Interviews met hoofdrolspelers Katherine Heigl en Seth Rogen ontbreken. In plaats daarvan kan gekeken worden naar een item over de plakbaard van Martin Starr. De kijkjes op de set en de ongebruikte beelden van Apatows kinderen (die ook in de film zitten) voegen weinig toe, waardoor je uiteindelijk niet echt veel wijzer wordt over Knocked Up zelf.

Verkrijgbaar vanaf: 7 februari
Adviesprijs: 23,99 euro

Extra’s oa:
Audiocommentaren
Verwijderde scènes
Verlengde/ alternatieve scènes
Bloopers
Achtbaandocumentaire
Videodagboeken
Loudon Wainwright III - muziek

Beeldformaat: Anamorphic Widescreen 1.85:1
Geluidsformaat: Dolby 5.1
Duur: ca 125 minuten (hoofdfilm)
Distributeur: Universal Studios