Quentin Tarantino vroeg er zelf om. Voor de Nederlandse dvd-uitgave van Death Proof schreef hij een wedstrijd uit: aspirant-filmmakers werden uitgenodigd een trailer te maken in de stijl van de pulpregisseur. Zo onnavolgbaar bleek zijn stijl niet te zijn, want 62 filmpjes werden ingestuurd, waarvan een paar heel erg Tarantinesk. Moest hij zelf ook toegeven.

Nailed by Nikita van de Amsterdamse regisseurs Maurice Tromp en Rob van der Velden won de neptrailerwedstrijd die distributeur A-Film samen met Quentin Tarantino had uitgeschreven. Tarantino wilde - net zoals in de schimmige achteraf bioscopen (Grindhouses) in de jaren zeventig - zijn ode aan de gewelddadige B-film begeleiden met een al even aftands voorfilmpje. 'Nauwelijks te geloven dat dit van amateurs afkomstig is', liet Tarantino in een reactie op Nailed by Nikita weten. 'Het ziet er geweldig uit, en heeft ook een echte Grindhouse-look. Maar het allerbelangrijkste: als ik de trailer zie, ben ik enorm benieuwd naar hoe de volledige film zou zijn. En dat is toch de belangrijkste functie van een trailer.'

In Nailed by Nikita wordt playmate Olga Urashova mishandeld door vrouwenhandelaren en neemt ze wraak met een spijkerpistool. Het ruim twee minuten durende filmpje is inmiddels een eigen leven gaan leiden, op YouTube is zelfs de Making Of te zien. Op de website www. planetterror.nl zijn alle andere 62 ingestuurde Nederlandse amateurtrailers voor de wedstrijd te bekijken. (Uitgebracht door A-Film).