Robert De Niro als komiek en Finding Dory

Aankondigingen

Lees hier het laatste nieuws over aankomende filmprojecten. Met onder andere een film met Robert De Niro als komiek, het vervolg op Finding Nemo en foto’s van Warcraft en David Brent.

Just keep swimming! Een korte tijd geleden werd het vervolg op Finding Nemo aangekondigd: Finding Dory. Nu zijn er meer details bekend gemaakt. De film zal gaan over de blauwe vis Dory met haar kortetermijngeheugen en ditmaal gaat zij op zoek naar haar familie. Presentatrice en actrice Ellen Degeneres gaat de stem wederom inspreken. Finding Dory wordt in juni 2016 verwacht. Degeneres gaf meerdere malen in haar show aan met smart te wachten op een vervolg. Bekijk haar uitlatingen over de film hier.

Over Toy Story 4 is minder bekend. Wel gaf regisseur John Lasseter aan dat de film niet verder zal gaan waar deel drie eindigde. Tim Allen en Tom Hanks spreken stemmen in en de film wordt verwacht in juni 2017.

Actrice Uma Thurman (Kill Bill) en de 92-jarige acteur Christopher Lee (Saruman uit The Lord of the Rings) spelen de hoofdrollen in de aankomende film The 11th. De film gaat over 9/11 en speelt zich vreemd genoeg af in… Kopenhagen. Ver van New York worden acht verhaallijnen met elkaar verbonden, zoals die van Thurman die een politieofficier speelt en Lee – een voormalig chirurg met een drankprobleem. De link tussen de setting in Denemarken en de aanslagen in New York is nog onduidelijk. De film wordt verwacht in september 2016 – vijftien jaar na de gebeurtenissen.

Er is een nieuwe film met Robert De Niro in aantocht. Hij gaat de hoofdrol spelen in de dramafilm The Comedian, die na jarenlang oponthoud nu eindelijk tot stand lijkt te komen met als regisseur Mike Newell (Mona Lisa Smile, Harry Potter and the Goblet of Fire). De Niro speelt een pittige komiek die beledigende grappen maakt. Opmerkelijk is dan ook dat (zelf gedurfd) komiek Jeffrey Ross coscenarist is van het script. Bekijk hier een aantal grappen van Ross bij The Roast of Charlie Sheen.Er zijn meer berichten over de terugkeer van David Brent. De mockumentary Life on the Road wordt verwacht in augustus 2016 en Stephen Merchant ( Hello Ladies, The Office) schrijft wederom mee. De film gaat over het personage uit de succesvolle BBC-serie The Office, vertolkt door komiek en schrijver Ricky Gervais. Ook is er een eerste foto gepubliceerd van Gervais als Brent (zie hierboven).

Nog een promofoto: het eerste beeld van de fantasyfilm Warcraft, een film gebaseerd op het spel World of Warcraft. Negen jaar na de eerste aankondiging lijkt het nu echt te gebeuren. Regisseur Duncan Jones (Moon) deelde de foto op Twitter. Op de foto staat de ork Orgrim Doomhammer. Warcraft wordt in juni 2016 verwacht.