Weduwe Carradine klaagt filmmaatschappij aan

Acteur zou niet genoeg beschermd zijn

De weduwe van acteur David Carradine is ervan overtuigd dat er iemand schuldig is aan de dood van haar man. De vrouw diende donderdag een aanklacht in tegen de Franse filmmaatschappij, die verantwoordelijk was voor Carradines laatste film 'Stretch'. Anne Carradine vindt dat haar man beter beschermd had moeten worden.

Volgens de weduwe heeft de filmmaatschappij zich niet aan de afspraken gehouden. Carradine zou niet voldoende zijn begeleid bij zijn verblijf en vervoer in de Thaise hoofdstad. De acteur was pas drie dagen in de stad toen hij stierf.

Op de avond van zijn dood belde een assistent naar Carradine om hem op te halen voor een diner. Toen deze geen gehoor kreeg, vertrok hij alleen richting het restaurant. Later zou Carradine hebben teruggebeld, maar te horen hebben gekregen dat het gezelschap al op weg was en dat hij zijn eigen plan moest trekken.

De 72-jarige David Carradine werd een jaar geleden dood gevonden in zijn hotelkamer in Bangkok. De 'Kill Bill '-acteur hing met een touw om zijn nek en geslachtsdelen in een kast, als gevolg van wurgseks. Het is onbekend wat Anne Carradine nu eist.