Uwe Boll acht maal genomineerd voor Razzie

Nominaties van tegenhanger Oscars bekend

Uwe Boll maakt met zijn gameverfilmingen In The Name of The King: A Dungeon Siege Tale en Postal kans op acht Golden Raspberry’s. De Duitse regisseur, een vaste gast bij de Razzies, ontvangt tevens de Worst Career Achievement award. The Love Guru van Marco Schnabel is zeven maal genomineerd. De prijzen voor slechtste films worden 21 februari voor de 29ste keer uitgereikt, vierentwintig uur voor de uitreiking van de Oscars.

In de categorie slechtste film maken naast In The Name of The King en The Love Guru ook Disaster Movie en Meet The Spartans, The Happening en The Hottie and the Nottie kans op een Razzie.

Al Pacino is genomineerd in de categorie slechtste acteur voor zijn rollen in 88 Minutes en Righteous Kill. Mike Myers, Larry the Cable Guy (Witless Protection), Eddie Murphy (Meet Dave) en Mark Wahlberg (The Happening en Max Payne) zijn eveneens genomineerd.

Cameron Diaz maakt bij de  actrices kans op een Razzie voor haar rol in What Happens In Vegas. Andere genomineerden zijn Jessica Alba (The Eye en The Love Guru), Paris Hilton, (The Hottie And The Nottie), Kate Hudson (Fools Gold en My Best Friend’s Girl) en de ensemble cast van The Women.