Scripts gevonden in vuilnisbak in St. Louis

Vervolg op Twilight van Catherine Hardwicke teruggebracht

Een vrouw heeft in een vuilnisbak in St. Louis twee Hollywoodscripts gevonden, waarvan één het waardevolle vervolg is op de film Twilight van Catherine Hardwicke (2008). De vrouw heeft de sequel, genaamd New Moon,en het andere script Memoirs netjes teruggebracht naar filmstudio Summit Entertainment LLC, in Los Angeles.

De vrouw, Casey Ray, wachtte voor een hotel op haar verloofde, toen haar blik viel op de scripts in een nabijgelegen vuilnisbak. In het hotel werd toevallig net de nieuwe George Clooney film Up in the Air opgenomen, waarin ook Twilight actrice Anna Kendrick meespeelt. Woordvoedster van de actrice heeft echter laten weten dat Kendrick nooit scripts rond laat slingeren en ontkent dat ze de actrice toebehoren.

De advocaat van de eerlijke vindster liet weten dat de vrouw de filmscripts eigenlijk naar een nationaal roddelblad wilde sturen, maar uiteindelijk besloot dit toch niet te doen. Als beloning mag de vrouw aanwezig zijn bij de premières van beide films en zal zij de authentieke scripts terugkrijgen na het uitbrengen van de films. Filmstudio Summit wilde niet reageren op de gemaakte afspraken, maar liet wel weten dat ze mevrouw Ray erg dankbaar waren.

De film Twilight gaat over de zeventienjarig Bella, die verliefd wordt op haar klasgenoot, de vampier Edward. Ze krijgen een relatie, tot groot ongenoegen van een andere vampier, die het stel uit elkaar probeert te drijven en Bella als zijn prooi ziet. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephanie Meyer, die ook het vervolg New Moon schreef.  De filmscripts zijn geschreven door Melissa Rosenberg.