Scheldtirade Christian Bale hit op internet

Vloeken Bale verwerkt tot dancehit

Acteur Christian Bale heeft ongewild voor een internetsensatie gezorgd met een bandje waarop te horen is hoe hij een setmedewerker de huid vol scheldt tijdens opnamen van Terminator Salvation.


Producer Lucian Piane, die zich RevoLucian noemt, maakte van de drie minuten durende woedeaanval van de 35-jarige acteur een track met de titel 'Bale out'. Hij zegt geïnspireerd te zijn geraakt door de ‘muzikaliteit van de met woede doorspekte stem’.

Gisteren plaatste entertainmentwebsite TMZ een geluidsfragment online, waarop te horen is hoe Bale uit zijn slof schiet tegen een setfotograaf, die per ongeluk door een opname van Bale en co-ster Bryce Dallas Howard heen liep. ‘Als je dat nog één keer doet, kom ik niet terug op deze set totdat jij ontslagen bent,’ schreeuwt de acteur. ‘Wil je dat ik jouw lampen verniel? Wil je dat ik ze helemaal sloop? Waarom verpest je mijn scène dan?’

Woordvoerders van de acteur willen niet reageren op de uitgelekte tirade. Het was niet de eerste keer dat Bale een woedeaanval niet weet te onderdrukken. In juli belandde Bale in een Britse cel nadat hij zijn moeder en zus te lijf zou zijn gegaan in een Londense hotelkamer. Hij werd, mede op verzoek van de familie, niet vervolgd voor het incident.

Bron: Novum