Brittany Murphy overleden na hartaanval

Actrice werd 32 jaar

De Amerikaanse actrice Brittany Murphy, die in de film 8 Mile de vriendin speelde van rapper Eminem, is zondag in haar woning in Los Angeles overleden aan een hartaanval.

Dat heeft The Los Angeles Times gemeld. Murphy is 32 jaar geworden. Brittany Murphy speelde bijrollen in de succesvolle films Clueless, Don’t Say a Word (tegenover Michael Douglas) en Sin City. Murphy werd zondagochtend onwel. Murphy's echtgenoot, scenarioschrijver Simon Monjack, belde het alarmnummer en ze werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. In het Cedars-Sinai ziekenhuis werd vastgesteld dat ze was overleden.

De patholoog-anatoom die het lichaam van de Amerikaanse actrice onderzoekt, denkt dat er geen sprake is van een misdrijf bij haar plotselinge dood. ‘Er zijn tot dusver aan de buitenkant geen sporen van verwondingen of letsel gevonden,’ zei de lijkschouwer van de stad Los Angeles tegen het showbizzblad People.

De lijkschouwer hoopt de autopsie maandag af te ronden. Daarbij zal ook gekeken worden naar de aanwezigheid van drugs of alcohol in het lichaam. De resultaten van die onderzoeken zijn pas over enkele weken beschikbaar.


Bron: Reuters