Regisseur Marco van Geffen is met zijn speelfilmproject Onder Ons genomineerd voor de International Filmmakers Award van het Sundance Film Festival. Onder Ons, geschreven door Jolijn Laarman (Het Zusje van Katia) en geproduceerd door Lemming Film, wordt komende zomer opgenomen. De winnaar wordt op 22 januari bekend gemaakt.

Het Sundance Institute looft in samenwerking met de Japanse televisiezender NHK de prijs jaarlijks uit om nieuwe filmmakers en hun projecten te ondersteunen . Aan de prijs is een bedrag van bijna achtduizend euro verbonden. Tevens krijgt de winnaar begeleiding in het financieren en distribueren van de film.

Het speelfilmdebuut van Marco van Geffen gaat over de Poolse au pair Ewa, die bij een Nederlands gezin terecht komt. Ewa meent te weten wie de serieverkrachter is die de provinciestad waar ze woont onveilig maakt.

Marco van Geffen schreef onder meer het scenario voor Het Schnitzelparadijs ( Martin Koolhoven, 2005) en Total Loss (Dana Nechushtan, 2000). In 2007 werd zijn korte film Het Zusje genomineerd voor een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes.