Prijsvraag: Bert Haanstra Compleet

Win het oeuvre van Haanstra op dvd!

Beeld en Geluid brengt in samenwerking met Just Entertainment een dvd-box uit waarin alle films van Bert Haanstra zijn opgenomen: Bert Haanstra Compleet. Lezers van Cinema.nl kunnen de door het Nederlands Film Festival beschikbaar gestelde box winnen door drie vragen te beantwoorden.

De films
Haanstra's zonen Rimko en Jurre droegen de films onlangs over aan de Nederlandse staat, die ze in beheer gaf van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dankzij het restauratie- en conserveringswerk van dit instituut is het mogelijk de films weer in volle glorie te vertonen. De dvdbox Bert Haanstra Compleet bevat onder meer de volgende titels: Glas, Fanfare, Alleman, Dokter Pulder zaait papavers en Chimps onder elkaar.

De prijsvraag
Wat moet je doen om de dvd-box Bert Haanstra Compleet te winnen ? Bekijk het filmpje (rechts op deze pagina). Schrijf de drie antwoorden op in een mail, en stuur deze vóór 6 oktober 2007 naar prijsvraag@cinema.nl (of klik op de link naar het mailadres, rechts op deze pagina). En vergeet niet je adres te vermelden.

De antwoorden bij de prijsvraag over Stranger than Fiction zijn:
1. Een personage vervloekt zijn scenarist. In welke Nederlandse film zagen we dat eerder?
Ober van Alex van Warmerdam

2. Wat is 67 x 453 ?
30.351

3. In welke speelfilm debuteerde Queen Latifah?
Jungle Fever van Spike Lee

De winnaars: mevrouw W. de Vries (Bleiswijk), Rosa Dannenburg (Amsterdam), Mattijn Hallers (Amsterdam), Ingrid Wijnhoven ( Heemstede), Dick Korving (Gorinchem). Zij krijgen hun prijs zo snel mogelijk opgestuurd.