Helen Mirren en Joe Pesci hoerenbazen

in de nieuwe film Love Ranch

Regisseur Taylor Hackford (The Devil's Advocate, Ray) heeft zijn vrouw Helen Mirren (The Queen) weten over te halen voor de hoofdrol in zijn nieuwe film Love Ranch. Voor het eerst sinds White Nights (1985) zullen Hackford en Mirren weer samen op de set staan.

Love Ranch is gebaseerd op het ware verhaal van Sally en Joe Conforte die in de jaren zeventig het eerste legale bordeel in Nevada openden, The Mustang Ranch . Het bordeel werd het toneel voor een schandaal toen daar in 1976 de bokser Oscar Bonavena werd doodgeschoten, die een affaire met Sally had.

Joe Pesci zal in Love Ranch de overspelige echtgenoot van Sally (Mirren) spelen. Pesci zal daarmee, afgezien van een cameo in The Good Shepherd vorig jaar, voor het eerst sinds Lethal Weapen 4 (1998) weer in een grote rol te zien zijn.

De opnamen van Love Ranch beginnen in januari in Albuquerque (New Mexico). Het scenario werd geschreven door Mark Jacobson, die ook het artikel schreef waarop de nieuwe film van Ridley Scott, American Gangster, werd gebaseerd. American Gengster komt volgende maan in Nederland uit.