Alles is Liefde op nummer 1

Na vier dagen al 100.000 bezoekers

Vier dagen na de opening, afgelopen donderdag, hebben al 100.000 mensen Alles is Liefde bezocht. Daarmee heeft de romantische komedie van regisseur Joram Lürsen, naar een scenario van Kim van Kooten, de status van Gouden Film bereikt.

Alles is Liefde, met onder meer Carice van Houten en Paul de Leeuw, kwam bovendien als nummer één binnen in de Nederlandse box-office top 20 en versloeg daarmee het actiespektakel The Kingdom met Jamie Foxx en Jennifer Garner.

In het eerste weekend bracht Alles is Liefde ruim 620 duizend euro op. Net niet genoeg om in de top 50 van beste openingsfilms ooit in Nederland terecht te komen. Op die lijst staan slechts drie andere Nederlandse films: Flodder in Amerika (uit 1992, op nummer 33), Flodder (uit 1986, op nummer 47) en Filmpje! ( uit 1995, op nummer 49).

Alles is Liefde verbindt de liefdesperikelen van zes koppels met de intocht van Sinterklaas. De cast bestaat onder andere uit Carice van Houten, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Marc-Marie Huybregts, Thomas Acda, Michiel Romeyn, Chantal Janzen, Daan Schuurmans, Peter Paul Muller, Jeroen Spitzenberger, en Anneke Blok.