Voorpremière: MUNICH

Cinema.nl-lezers kunnen gratis naar de nieuwste film van Steven Spielberg

Cinema.nl organiseert in samenwerking met UIP/DreamWorks Pictures en Belbios een gratis voorpremière van Steven Spielbergs nieuwe film MUNICH. De voorstelling is op 22 januari in The Movies (Amsterdam). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen in beperkt.

MUNICH is een bijzondere film, waarin Steven Spielberg zijn commerciële ambities opzij schuift voor een maatschappelijke missie. Spielberg laat zien hoe haat en rancune nieuwe haat en rancune zaaien. Daartoe gebruikt hij de geschiedenis van de Olympische Spelen van 1972, waar 11 Israëlische atleten werden vermoord door leden van de Palestijnse Zwarte September. Munich richt zich op wat er daarna gebeurt. De Israëlische premier Golda Meir besluit een geheime wraakactie te laten uitvoeren tegen de terroristen. De jonge geheimagent Avner wordt gevraagd om de operatie te leiden. Samen met chauffeur Steve, documentenvervalser Hans, bomexpert Robert en opruimspecialist Carl gaat hij achter elf Palestijnen aan. Tot zijn ontsteltenis ontdekt Avner dat de vervangers van de vermoorde terroristen nog veel harder zijn.

MUNICH is vanaf 26 januari in de Nederlandse bioscopen te zien. Lezers van Cinema.nl krijgen de kans om de film al eerder te zien tijdens de gratis voopremière.

Details en voorwaarden:
Wanneer?
* zondag 22 januari om 10:30 uur ( vanaf 10:00 uur is de zaal open)

Waar?
* The Movies, Haarlemmerdijk 161, Amsterdam

Wat te doen?
* Eén telefoontje volstaat. Vanaf maandag 16 januari (9:00 uur 's ochtends) is er een speciale reserveringslijn van de Belbios bereikbaar: 0900-3003311 (35 cent/minuut). Je krijgt dan een reserveringsnummer. Schrijf dit nummer op een print van deze pagina. Alleen met dit bewijs krijg je toegang tot de voorpremière.

* Je kunt maximaal twee kaarten per reservering krijgen.

--------------------------------
BON
--------------------------------

NAAM :..............................................................

AANTAL PERSONEN:...................................

RESERVERINGSNUMMER :........................