NFF-quiz

De vragen, regels en voorwaarden

Tijdens het Nederlands Film Festival 2006 organiseerde Cinema.nl een speciale NFF-quiz. Elles Erkens heeft de hoofdprijs gewonnen

Winnaars van de dagprijzen en de hoodprijs krijgen zo snel mogelijk bericht. En aan alle deelnemers: bedankt voor het meespelen!

Hoofdprijs ( Volkskrantarrangement voor twee personen voor het International Film Festival Rotterdam 2007): Elles Erkens

Daprijzen (dagkaart voor het IFFR): Chris Abbenhuis, Rineke Roosenboom, Maarten van Schaik, Tommie Knijff en Wiljan de Jong.

Gefeliciteerd, en veel plezier in Rotterdam.

SPELREGELS

  • De Festivalquiz bestaat uit negen open vragen die in de televisie-uitzendingen van Cinema.nl rondom het Nederlands Film Festival, van 28 september tot en met 5 oktober op Nederland 3, te zien zijn. De vragen en de uitzendingen zijn de ochtend na de uitzending terug te zien op de website.
  • Antwoorden kunnen worden gemaild naar cinemaquiz@vpro.nl (zie knop rechts op deze pagina). Met een goed antwoord maak je kans op de dagprijs én de hoofdprijs.
  • De hoofdprijs is een Volkskrantarrangement voor twee personen voor het International Film Festival Rotterdam 2007 (incl. filmkaartjes, toegang tot een festivalparty en een hotelovernachting). Als dagprijs worden dagkaarten voor het IFFR weggegeven ..
  • Wees in de formulering van je vragen zo kort en ondubbelzinnig mogelijk. Onduidelijke antwoorden worden fout gerekend. De redactie van Cinema.nl beoordeelt de antwoorden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De dagprijs wordt dagelijks om 18.00 uur op deze pagina bekendgemaakt. De winnaar van de hoofdprijs wordt op donderdag 5 oktober in de laatste Cinema.nl tv- uitzending vanuit Utrecht bekendgemaakt.