Genomineerden bekend

Download nu de filmpjes of bekijk ze online

De driekoppige jury heeft vanmiddag alle films, ruim twintig, bekeken en de genomineerden bekend gemaakt.

De driekoppige jury heeft vanmiddag alle films, ruim twintig, bekeken en de genomineerden bekend gemaakt. Er zitten geen Nederlanders bij de selectie.

De genomineerden zijn de Duitse filmmaakster Dagie Brundert met haar filmpje ' From Sundown to Sun down', Jorge C. Dorado uit Spanje met 'Priscilla' en de italiaan David Ballerini probeerde zijn telefoon te verkopen, maar kwam uiteindelijk toch gewoon netjes terug met 'Black Market'.

De jury voor de One Take Competition die NPS Korte Film Online en het IFFR samen organiseren bestaat uit Nicky Gogan (voorzitter), Lisa Robert en Mario Marquez.

Nicky Gogan is directeur van het 'made-for-mobile movie channel Wildlight.tv en initiatiefnemer van het Ierse Dark Light Festival. Lisa Robert is hier te gast als directeur van Blink Media, een organisatie projecten voor film, nieuwe media en mobiele technologie initieert, zoals Pocket Shorts en Bluevend. Mario Marquez tenslotte, is filmmaker uit Mexico die leeft en werkt in Canada. Hij is aanwezig op het IFFR in verband met het programma-onderdeel Hot Spots.