Recensiewedstrijd Moonlight

Doe mee en maak kans op publicatie en een Moonlight-pakket

Wil jij ook graag filmrecensent zijn? Ga naar Paula van der Oests Moonlight tijdens het Nederlands Film Festival en doe mee aan de Moonlight-recensiewedstrijd, georganiseerd door de Volkskrant, A-film Distribution en het NFF.

Moonlight, gebaseerd op een idee van Carel Donck, gaat over de tiener Claire die in de schuur een bebloede jongen van haar leeftijd vindt. Hij is een jonge drugskoerier uit Afghanistan, neergeschoten na bewezen diensten, gebruikt als menselijk verpakkingsmateriaal. Claire besluit de jongen voor zichzelf te houden . In haar armen herstelt hij langzaam. Ze worden verliefd. Als de grond onder hun voeten te heet wordt besluiten ze te vluchten. Opgejaagd door de boeven leven ze hun leven in sneltreinvaart.

Moonlight is tijdens het Nederlands Film Festival te zien op 27 (première), 28 en 30 september en draait vanaf 31 oktober ook in de rest van Nederland. In de week van de bioscooprelease verschijnen in de Nederlandse media recensies van de film. Deze recensies worden door veel mensen gelezen en bepalen vaak mede de filmkeuzes van de bioscoopganger. Ben je niet ouder dan negentien jaar? Dan kan jij voor één keer een filmrecensent zijn. Wat moet je doen:

- schrijf een recensie over de film Moonlight in maximaal 550 woorden
- stuur deze recensie voor 18 oktober naar:

A-film Distribution
Oostenburgervoorstraat 71
1018 MP Amsterdam

of
rock@volkskrant.nl

Vergeet niet je naam , adres en telefoonnummer te vermelden!!

De recensies worden beoordeeld door Ronald Ockhuysen (filmredacteur de Volkskrant). De winnende recensie wordt gepubliceerd op www.cinema.nl.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.