Britney praat niet over seks en 11 september

Zangeres stelt eisen aan haar bezoek aan Nederland

Maagdelijkheid, seksualiteit in het algemeen, te intieme details uit haar privé-leven en 11 september. Over deze onderwerpen mogen journalisten volgende week geen vragen stellen aan de Amerikaanse zangeres/actrice Britney Spears, wanneer zij Amsterdam bezoekt.

Dat heeft haar management donderdag bekendgemaakt. Voor haar debuutfilm Crossroads, die in Nederland op 28 maart in première gaat, bezoekt Britney op 19 maart Amsterdam. Ze geeft dan een persconferentie in hotel The Grand en laat zich die avond zien tijdens een premièrefeest in de bioscoop Pathé ArenA. Bij die laatste gelegenheid zijn ook fans en bekende Nederlanders uitgenodigd.

Journalisten die de persconferentie willen bijwonen, zijn verplicht een dag eerder naar haar film te gaan kijken. Deze productie is door Amerikaanse recensenten helemaal neergesabeld, maar desondanks in dat land goed bezocht.

Britney's uitstapje naar Nederland maakt deel uit van een Europese tournee ter promotie van haar film. Volgens een woordvoerster van de filmdistributeur is het heel normaal dat sterren van haar kaliber dergelijke eisen stellen. Tijdens haar bezoek aan Nederland treedt Britney niet op als zangeres.

(bron: ANP)