Canada 1999. Horror van Daniel Grou. Met o.a. A Martinez, Maria Bertrand, Jasson Finney, Ted Whitall en George Spiridakis.

VPRO Cinema

Na een verkeersongeluk ontmoet de bekende architect-schrijver Peter Deutsch (Martinez) de verleidelijke Cleo (Bertrand), een beeldhouwster die een grenzeloze bewondering koestert voor hem. Ze wil hem aanzetten tot het zelf ontwerpen en bouwen en niet langer zijn beroep theoretisch uit te oefenen. Tijdens een van hun seksspelletjes treft Peter Cleo aan terwijl ze neukt met een of ander creatuur. Vol walging werpt hij zich op zijn werk en ontwerpt een geniaal gebouw, dat wel eens het mooiste van de stad kan worden. Maar Cleo volgt hem vanuit de schaduw. Een weinig origineel griezelverhaal, waarvan de ware bedoeling eerst op het einde klaar wordt. De acteurs weten duidelijk niet steeds wat er van hen verwacht wordt en lopen er soms wat verloren bij. Bruce M. Smith baseerde het scenario op een kort verhaal van David Schow. De introductie is zoals steeds van David Bowie. Fotografie is van François Protat. Dolby Surround.

credits

Regie:
Daniel Grou
Cast:
A Martinez, Maria Bertrand, Jasson Finney, Ted Whitall, George Spiridakis, Swede Svensson, Ted Dillon
Scenario:
Bruce M. Smith
Productie:
Tony Scott, Ridley Scott, Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Bruce M. Smith, Christian Gagne, François Dufour
Camera:
François Protat
Muziek:
FM Le Sieur
Jaar:
1999
Alt. titels:
Hunger: The Falling Man, The, Falling Man, The
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen