Canada 1999. Horror van Daniel Grou. Met o.a. Brooke Smith, David LaHaye, Lisa Bronwyn Moore, Arthur Holden en Martin Watier.

VPRO Cinema

De Canadese schilder Daniel (LaHaye) heeft in New York een relatie met zijn gehuwde agente Karen (Smith). Zijn verblijfsvergunning is verlopen en immigratie-officier Robinson (Holden) begint vervelend te worden. Dus regelt Karen een huwelijk van Daniel met de lesbische Madeline (Smith). Na het huwelijk ontpopt Madeline zich tot een model huisvrouw. Het enige dat ze niet heeft met Daniel is seks, maar daarvoor heeft hij Karen. In Madeline lijkt zich echter wekelijks een verandering door te zetten. Elke week is ze a.h.w. een andere vrouw. Daniel raakt helemaal in haar ban. Een vreemde driehoeksrelatie die al snel gaat handelen over machtswellust binnen het huwelijk. Het verhaal wordt iets te afstandelijk verteld om echt te kunnen boeien, maar de erotische scènes werden mooi in beeld gebracht. Terry Curtis Fox baseerde het scenario op een kort verhaal van Kim Newman. David Bowie zorgt voor de introductie, die zoals steeds opgenomen werd in een regie van Tony Scott. Fotografie is van François Protat. Dolby Surround.

credits

Regie:
Daniel Grou
Cast:
Brooke Smith, David LaHaye, Lisa Bronwyn Moore, Arthur Holden, Martin Watier
Scenario:
Terry Curtis Fox
Productie:
Tony Scott, Ridley Scott, Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Christian Gagné, Bruce M. Smith, François Dufour
Camera:
François Protat
Muziek:
FM Le Sieur
Jaar:
1999
Alt. titels:
Hunger: Week Woman, The, Week Woman
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen

The Hunger: Week Woman (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken