Canada 1999. Horror van Alain Desrochers. Met o.a. William Katt, Rachel Hayward, Jonathan Rondeau, Kelly Ricard en Michel Monty.

VPRO Cinema

Thriller schrijfster Elizabeth Lassiter (Hayward) vergezelt de jonge Alexander (Rondeau) mee naar huis. Ze walgt van wat ze in zijn kamer aantreft en ze vlucht weg. De volgende dag heeft Alexander zich verhangen. Zijn moeder verwijt Elizabeth dat ze hem verleid en daarna vermoord heeft. Enkele dagen later ontmoet ze in het park de jogger James (Katt). Hij wordt haar grote liefde, maar vreemd genoeg weigert hij steeds de hele nacht bij haar te blijven. Als hij haar tracht te nemen op het graf van Alexander wordt de bloedige werkelijkheid duidelijk voor haar. Stylistisch ontgoochelende aflevering van deze reeks. Het verhaal wordt onsamenhangend verteld en wat de climax moet zijn zakt in elkaar als een pudding. Het scenario van Mark Nelson is nochtans gebaseerd op het spannende korte verhaal van Ramsey Campbell. Fotografie is van François Protat. Dolby Surround.

credits

Regie:
Alain Desrochers
Cast:
William Katt, Rachel Hayward, Jonathan Rondeau, Kelly Ricard, Michel Monty, Laura Mitchel
Productie:
Tony Scott, Ridley Scott, Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Bruce M. Smith, Christian Gagné, François Dufour
Camera:
François Protat
Muziek:
FM Le Sieur
Jaar:
1999
Alt. titels:
Hunger: The Seductress, The, Seductress, The
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Erotiek, Hekserij
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen

The Hunger: The Seductress (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken