Canada 1999. Horror van John L'Écuyer. Met o.a. Lori Petty, Daniela Akerblom, Larry Day, Philippe Ross en Pierre Bernard.

VPRO Cinema

Lisette (Petty) woont op een kamer samen met haar lesbische vriendin Danielle (Akerblom). Via een schilderij wordt ze op een dag geconfronteerd met het feit dat ze een dubbelgangster heeft. Vanaf dat ogenblik wordt ze geplaagd door nachtmerries waarin ze als verpleegster werkt in een hospitaal. Haar psychiater, Dr. Fuller (Day), maakt aan de hand van haar beschrijvingen op dat het hier een hospitaal betreft tijdens een pokkenepidemie en de laatste deed zich voor in 1890. Hij tracht een plausibele verklaring te vinden voor haar dromen, maar dan verschijnt eensklaps Lisette's dubbelgangster op zijn praktijk en haar bedoelingen zijn alles behalve lief. Redelijk goed opgebouwde griezelthriller rond twee personen die eigenlijk één zijn. Het mysterie zit ruim goed in elkaar en de obligate seksscène is voor de gelegenheid eens lesbisch. Bruce M. Smith bewerkte het korte verhaal van Karl Edward Wagner. Stijlvolle fotografie van Bernard Couture. Dolby Surround.

credits

Regie:
John L'Écuyer
Cast:
Lori Petty, Daniela Akerblom, Larry Day, Philippe Ross, Pierre Bernard, Andrew Stone, Rachelle Lefevre
Productie:
Tony Scott, Ridley Scott, Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Bruce M. Smith, Christian Gagné, François Dufour
Muziek:
FM Le Sieur
Jaar:
1999
Alt. titels:
Hunger: Double, The, Double
Genres:
Horror, Mysterie
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen

The Hunger: Double (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken