Canada 1999. Horror van Darrell Wasyk. Met o.a. Fisher Stevens, Valérie Valois, Claudia Ferri, Andrea Lishman en Terry Simpson.

VPRO Cinema

Levensgenieter Max (Stevens) heeft al geruime tijd een verhouding met de getrouwde Andrea (Lishman). Hij heeft er dan ook niets op tegen dat zijn vrouw voor drie dagen naar haar zieke zuster gaat. Alvorens te vertrekken heeft ze echter nog een afspraak gemaakt met een firma om de tapijten op te kuisen. Op het moment dat Max een geil telefoontje pleegt met Andrea belt de tapijtcleaner aan. Het is een beeld van een vrouw (Valois), die verklaart dat ze nu een nieuw systeem gebruiken: de zuigmethode. Max stelt zich van alles voor bij de combinatie zuigen en de schoonheid, maar is toch verrast als hij ontdekt wat de 'zuigmethode' inhoudt. De eerste episode van het tweede seizoen van The Hunger. De films worden nu ingeleid door niemand minder dan David Bowie. Het is een korte, maar uiterst krachtige en efficiënte erotische griezelthriller met een verrassende ontknoping. Gerald Wexler baseerde het scenario op een kort verhaal van Rudy Kremberg. Fotografie is van François Protat. Dolby Surround.

credits

Regie:
Darrell Wasyk
Cast:
Fisher Stevens, Valérie Valois, Claudia Ferri, Andrea Lishman, Terry Simpson, Jeannie Walker
Scenario:
Gerald Wexler
Productie:
Tony Scott, Ridley Scott, Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Christian Gagné, Bruce M. Smith, François Dufour
Camera:
François Protat
Muziek:
FM Le Sieur
Jaar:
1999
Alt. titels:
Hunger: The Suction Method, The, Suction Method, The
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen