Frankrijk/Duitsland 1998. Drama van Daniel Losset en Hartmut Griesmayr. Met o.a. Bernard Yerlès, Simone Thomalla, Christine Reinhart, Matthias Ponnier en Dieter Kirchlechner.

VPRO Cinema

Duitse inbreng van vierdelige Frans-Duitse doktersserie terwille, vestigt Franse kinderarts Fr[KA1]ed[KA1]eric Jarry (Yerles) zich in Duitsland. Omdat zijn collega en minnares Patricia Daum (Reinhart) daar in een kinderkliniek aan de slag is. Zij en personeel moeten gevreesde terugkeer van medische assistente L[KA1]ea Muller (Thomalla), de echtgenote van administratief directeur van de kliniek ondergaan en worden geconfronteerd met een affaire van voedselvergiftiging die een hele groep jeugdige scouts heeft getroffen. Komt daarbij nog het geval van kleine Nadine (Steinhauser), die longontsteking heeft maar ook een vader-sektelid die antibiotica-behandeling weigert. Lijkt op pulpverhaaltje. Is het ook.

credits

Regie:
Daniel Losset, Hartmut Griesmayr
Cast:
Bernard Yerlès, Simone Thomalla, Christine Reinhart, Matthias Ponnier, Dieter Kirchlechner, Jean-Paul Comart, Wolfgang M. Bauer, Gunda Ebert, Françoise Dorner, Julia Steinhauser, Michael Schönborn, Elsa Hanewinkel
Jaar:
1998
Alt. titels:
Pédiatres 2, Les
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Doktersdrama, Soap opera
Landen:
Frankrijk, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Les pédiatres 2 (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken