Frankrijk/Zwitserland 1998. Misdaad van Gérard Marx. Met o.a. Roger Hanin, Jacques Martial, Christian Rauth, Daniel Rialet en Maurice Vaudaux.

VPRO Cinema

Een algemene staking verlamt Parijs. Drie schurken, Tamerlan (Amadis), Ivane (Bagni) en Tachkime (Coustaud) maken van de gelegenheid gebruik om geldtransport te overvallen. Navarro (Hanin) begeeft zich ter plaatse in het gezelschap van Rossinni (Tazairt), een inspecteur van zijn commissariaat. Die ontdekt tot zijn afschuw dat zijn broer één van de geldtransporteurs is die zwaar gekwetst werd. Het gebeurt niet zo vaak dat Navarro zijn vuurwapen moet gebruiken, maar dat is hier wel degelijk het geval. Nogal ver gezocht allemaal. Lijkt wat op doorsnee Amerikaanse politieserie maar is het uiteraard niet. Het scenario is van Tito Topin, die het personage van Navarro bedacht. Aflevering van het seizoen, nummer van 104.

credits

Regie:
Gérard Marx
Cast:
Roger Hanin, Jacques Martial, Christian Rauth, Daniel Rialet, Maurice Vaudaux, Jean-Claude Caron, Emmanuelle Boidron, Francoise Armelle, Bernard Larmande, Jean-Marie Mistral, Valérie Bolier, Saïd Amadis, Fabrice Bagni, Eric Coustaud, Lournès Tazairt
Scenario:
Tito Topin
Productie:
Pierre Grimblatt, Jean Bigot, Nicolas Traube
Jaar:
1998
Alt. titels:
Navarro : Pas de grève pour le crime, Quatrième homme, Le, Pas de grève pour le crime
Genres:
Misdaad, Familiefilm
Trefwoorden:
Policier, Familiefilm
Landen:
Frankrijk, Zwitserland

op televisie
0 uitzendingen