Verenigde Staten 1992. Komedie van Craig Belknap. Met o.a. Lois Nettleton, Paul Dooley, Bruce Gray, Kathryn Layng en Priscilla Pointer.

VPRO Cinema

Vanwege een waarschuwing voor storm stopt Joanne Peterson (Nettleton) haar auto voor het motel Traveller`s Rest. Aanvankelijk ge[KA3]irriteerd daar er niets in dit motel blijkt te werken, gaat ze toch sympathie voelen voor de uitbater Andy Milligan (Dooley). Ze komen tot een gesprek en hij nodigt haar uit op een eenvoudige maaltijd in zijn woning. Een jaar geleden verloor Andy zijn vrouw en hij is deze slag nog steeds niet te boven. Dan ontdekt hij dat het juist Joanne's verjaardag is, zodat ze zelf haar geheim nog niet moet prijsgeven. Een aangrijpende dialoog tussen twee personen die op een keerpunt in hun leven staan. Deze nacht zal niets wezenlijks veranderen, maar de invloed op hun verder leven is van groot belang. Knap vertolkt door beide hoofdacteurs. William Wise baseerde het scenario op zijn eigen toneelstuk. Achter de camera stond Steve McMahon.

credits

Regie:
Craig Belknap
Cast:
Lois Nettleton, Paul Dooley, Bruce Gray, Kathryn Layng, Priscilla Pointer
Scenario:
William Wise
Productie:
Tom Koranda, Bob Degus, Jana Sue Memel, Jonathan Sanger, Rob Fried, Hillary Anne Ripps, Joy Ryan, Lesley Michals, Steve Hewitt
Camera:
Steve McMahon
Muziek:
Mara Getz, Norman L. Berman
Jaar:
1992
Alt. titels:
Traveler's Rest
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Tragikomedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen