Canada/Verenigd Koninkrijk 1997. Thriller van George Mihalka. Met o.a. Joanna Cassidy, Lisa Bronwyn-Moore, Nicholas Campbell, Jeff Stychalski en Serge Houde.

VPRO Cinema

De jonge, veelbelovende mode-ontwerpster Beth (Bronwyn-Moore) krijgt de kans van haar leven als ze ge[KA3]engageerd wordt door de bekende couturier Robert Wallace (Campbell). Robert is zo vol bewondering over het talent van Beth dat zijn vrouw Grace (Cassidy) barst van jaloezie. Ze zweert dat, indien Robert haar durft te bedriegen, ze hem zonder genade zal doodschieten. Een poging om een film noir te plaatsen in het kleurrijke kader van de wereld van de haute couture. Ondanks de poging van de acteurs om het allemaal ernstig en aanvaardbaar te spelen, klinkt de film als geheel eerder vals van toon en erg geforceerd. Bronwyn-Moore is een pracht van een verschijning en steelt moeiteloos de show. David Taylor baseerde het scenario op een kort verhaal van Lois Tilton. Achter de camera stond een talentrijke Pierre Gill.

credits

Regie:
George Mihalka
Cast:
Joanna Cassidy, Lisa Bronwyn-Moore, Nicholas Campbell, Jeff Stychalski, Serge Houde, Annie Juneau, Anick Redburn, Bobo Vian, June Leung Son
Scenario:
David Taylor
Productie:
Robin Spry, Jeff Fazio, Paul Painter, Bruce Moccia, Christian Gagné, Diane Arcand
Muziek:
Benoît Jutras
Jaar:
1997
Alt. titels:
Hunger: The Other Woman, The, Other Woman, The
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Canada, Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen