Verenigde Staten 1969. Erotiek van Paul Rapp. Met o.a. Angelique Pettyjohn, Charlene Jones, Bunny Allister, David Westberg en Julie Connors.

VPRO Cinema

In het jaar 2177 wordt het liefdesleven van de mensen per computer geregeld. Hiervan afwijken is ten strengste verboden. Een koppel dat op een eiland leeft (het vroegere Los Angeles dat van het vasteland afgescheiden is) besluit seksfilms uit de twintigste eeuw te bewaren en te vertonen. Al gauw loopt de zaak hier uit de hand en heeft de computer niet veel meer in de pap te brokkelen. Onschuldige seksfilm die een blik werpt op de toekomstige erotiek. Veel heeft het allemaal niet om het lijf (letterlijk en figuurlijk). Het scenario van Winston R. Paul bevat niet de minste motivatie en wat voor humor moet doorgaan zal de toeschouwer zeker geen lachkrampen bezorgen. Het spel van de onbekende acteurs is beneden alle peil. Enkel blote borsten- fanaten komen aan hun trekken. Fotografie van Don Birnkrant.

credits

Regie:
Paul Rapp
Cast:
Angelique Pettyjohn, Charlene Jones, Bunny Allister, David Westberg, Julie Connors, Michael Greer, Sebastian Brook, Ron Gans, David Pritchard, Slim Gaillard
Productie:
Paul Rapp, Joe Solomon
Camera:
Don Birnkrant
Muziek:
Stu Phillips
Jaar:
1969
Alt. titels:
Curious Female, The
Genres:
Erotiek, Sciencefiction
Trefwoorden:
SF-Film, Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Curious Female (1969) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken