Frankrijk 1996. Misdaad van Josée Dayan. Met o.a. Véronique Genest, Myriam Boyer, Mouss Diouf, Renaud Marx en Alexis Desseaux.

VPRO Cinema

Madame le Commissaire Lescaut (Genest) is pas terug van vakantie en zowat alles loopt fout. Haar dochter Lauret weigert nog verder te studeren en heeft meer belangstelling voor haar vriendje dan voor de school. Op het politiecommissariaat gaat Lescaut in de clinch met haar baas Rocca, want die is van mening dat er te weinig arrestaties verricht worden en dat zij te veel met het sociale aspect van haar job bezig is. Intussen verdwijnt opnieuw een jong stel, en gevreesd wordt dat zij het slachtoffer zijn van een seriemoordenaar. Diouf belt Lescaut op met verder onheil: in een winkel werd een lijk ontdekt. Te weinig arrestaties? Te sociaal voelend? Lescaut heeft meteen de handen vol. Een JULIE LESCAUT-episode met aardig wat emoties en een schitterende Boyer als 'Léa'. Aflevering nummer van 68. Stereo.

credits

Regie:
Josée Dayan
Cast:
Véronique Genest, Myriam Boyer, Mouss Diouf, Renaud Marx, Alexis Desseaux, François Marthouret, Jeanne Marine, Jennifer Lauret, Joseph Serre, Patrik Rocca
Productie:
Jean-Pierre Guérin, Christophe Valette
Jaar:
1996
Alt. titels:
Fête des mères, La
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Policier
Landen:
Frankrijk

op televisie
0 uitzendingen