Verenigd Koninkrijk 1994. Mysterie van Sandy Johnson. Met o.a. Norman Pace, Gareth Hale, Christopher Fairbank, Malcolm Storry en John McGlynn.

VPRO Cinema

De eigenaar van een seksclub-cinema wordt vermoord. Detective Sergeant Pace is ervan overtuigd dat de schuldige(n) dienen gezocht bij de leveranciers van pornofilms voor de club. Zijn baas, Hale, twijfelt. Hierop volgen onthutsende onthullingen van een tandarts, de eerste informant van het speurdersduo. Finaal blijkt er een verband te bestaan tussen de moord, een lokale zakenman, een veertienjarig meisje en de seksclub. Geschreven door Robin Chapman naar de misdaadroman van Reginald Hill. De rollen van het politieduo Pascoe en Dalziel worden ernstig gespeeld door het komisch duo Hale & Pace. De conflicten tussen beide mannen, die in de boeken van Hill fysisch en sociaal zijn, werden totaal genegeerd, een fout die in 1996 met de tv-reeks DALZIEL AND PASCOE werd hersteld maar dan met Clarke als de no- nonsense smeris Dalziel en Buchanan als de idealistische rookie Pascoe.

credits

Regie:
Sandy Johnson
Cast:
Norman Pace, Gareth Hale, Christopher Fairbank, Malcolm Storry, John McGlynn, Julia Lane, John Woodvine, Linda Marlowe, John Bluthal
Scenario:
Robin Chapman
Jaar:
1994
Alt. titels:
Pinch of Snuff, A
Genres:
Mysterie, Misdaad
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen

A Pinch of Snuff (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken