Verenigde Staten/Roemeniƫ 1994. Sciencefiction van David Nutter. Met o.a. Tim Thomerson, Stacie Randall, Clabe Hartley, Ty Miller en Terri Ivens.

VPRO Cinema

Deze tegelijk met TRANCERS 4: JACK OF SWORDS (1994, ook van Nutter) opgenomen, nogal afgezaagde nieuwe aflevering volgt toekomstige smeris Jack Deth (Thomerson) naar een wereld die erg veel weg heeft van de duistere Middeleeuwen. De film is opgenomen in Roemeni[KA3]e, waar onze held vampierachtige edellieden bevecht en een uitgang zoekt naar zijn eigen tijd. U zult na een tijdje zelf ook naar de uitgang verlangen. Een van de schurkachtige `Trancers` blijkt aan de goede kant te staan en dat is de enige verrassing in deze zwakke serie, die begon als BLADE RUNNER-imitatie (de klassieker van Ridley Scott uit 1982), maar daar steeds verder van weg raakte. Het scenario is van Peter David. Het camerawerk is van Adolfo Bartoli.

credits

Regie:
David Nutter
Cast:
Tim Thomerson, Stacie Randall, Clabe Hartley, Ty Miller, Terri Ivens, Lochlyn Munro, Mark Arnold, Alan Oppenheimer, Stephen Macht, Jeff Moldovan
Scenario:
Peter David
Camera:
Adolfo Bartoli
Muziek:
Gary Fry
Jaar:
1994
Alt. titels:
Sudden Deth
Genres:
Sciencefiction, Actiefilm
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigde Staten, Roemeniƫ

op televisie
0 uitzendingen

Trancers 5: Sudden Deth (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken