Verenigd Koninkrijk 1959. Sciencefiction van Quentin Lawrence en Peter Maxwell. Met o.a. Deborah Watling, Leigh Madison, Tim Turner, Lee Montague en Robert Raglan.

VPRO Cinema

Op de luchthaven van Parijs wordt de bagage van Peter Brady gestolen. Bij aankomst in Londen kan een man die zich `vermomd` heeft als de onzichtbare, zonder controle langs de douane komen en smokkelt zo een lading coca[KA3]ine Engeland binnen. Een uur later arriveert de echte Brady, die onmiddellijk alarm slaat. Samen met Sergeant Day (Pays) en diens bevallige collega Sergeant Winter (Starke) gaat hij achter de drugsbende aan. Routine- aflevering die als `inside joke` de `onzichtbare` Turner (die zijn stem leent aan Peter Brady) laat meespelen als Nick, de man die zich heeft uitgegeven voor het titelpersonage. Lawrence regisseerde de sc[KA2]enes in Frankrijk (waar de ploeg nog was voor een vorige aflevering), terwijl in Engeland Maxwell het roer overnam. Het scenario is van Brenda Blackmore naar een verhaal van Leslie Arliss. Het camerawerk is van Brendan Stafford. Aflevering 22 van 39.

credits

Regie:
Quentin Lawrence, Peter Maxwell
Cast:
Deborah Watling, Leigh Madison, Tim Turner, Lee Montague, Robert Raglan, Howard Pays, Jeanette Starke, Robert Rietty, Denis Shaw, Felix Felton
Scenario:
Brenda Blackmore
Productie:
Ralph Smart
Camera:
Brendan Stafford
Muziek:
Sydney John Kay
Schrijver:
Leslie Arliss
Jaar:
1959
Alt. titels:
Invisible Man: Man In Disguise, The, H.G. Wells' Invisible Man: Man In Disguise, Man In Disguise, Arroseur arrosé, L'
Genres:
Sciencefiction, Misdaad
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen