Oostenrijk/Duitsland 2001. Drama van Christoph Klünker. Met o.a. Michael Roll, Sascha Hehn, Enzi Fuchs, Gerhart Lippert en Karin Thaler.

VPRO Cinema

In deze aflevering komt Wolfgang (Hehn) onverwacht uit de V.S. omdat hij door de universiteit van Innsbruck is teruggeroepen. Hij maakt kans op een leerstoel als professor. Maria (Fuchs) is in de wolken dat zij nu zowel Wolfgang als Johann (Roll) om zich heen heeft. Niet voor lang echter, want nu wil Johann naar Amerika omdat hij zijn scheiding nog steeds niet te boven is. Maria`s gezondheid laat te wensen over, hoewel ze dit heel handig camoufleert totdat Wolfgang haar uitgestrekt op de vloer aantreft. Anita Egger (Thaler) wil Maria's zaak wel overnemen. Zou Johanns besluit definitief vaststaan? Het scenario is van Barbara Engelke en Bele Nord biedt weer de nodige verwikkelingen. Let op een gastrolletje van Wussow. Het camerawerk is van Rainer Gutjahr. Stereo.

credits

Regie:
Christoph Klünker
Cast:
Michael Roll, Sascha Hehn, Enzi Fuchs, Gerhart Lippert, Karin Thaler, Max Krückl, Gerit Kling, Markus Mittermaier, Klausjürgen Wussow
Scenario:
Barbara Engelke
Productie:
Rainer Schäfer
Camera:
Rainer Gutjahr
Muziek:
Enjott Schneider
Jaar:
2001
Alt. titels:
Wolf, Der
Genres:
Drama, Romantiek
Trefwoorden:
Kroniek, Heimatfilm, Romantisch drama, Soap opera
Landen:
Oostenrijk, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Wilder Kaiser - Der Wolf (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken