Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Pece Dingo. Met o.a. Rob Estes, Mitzi Kapture, Ben Vereen, Gary Hudson en Navarre Perry.

VPRO Cinema

Pilotfilm van een politieserie met afleveringen van een uur, die uitgezonden werd in de periode 1991-99 met als hoofdgerecht glamour, moord en een vleugje erotiek, gesitueerd in de chique buurten van Palm Beach, Florida, waar de jonge, knappe Sgt. Chris Lorenzo (Estes) en de sexy Police Sgt. Rita Lee Lance (Kapture) een duo vormen van specialisten op het gebied van de crime passionnel onder de superrijken en de dikwijls hele nare beroemdheden. In de eerste aflevering wordt een mannequin vermoord. Het gemengde politiestel zorgt ervoor dat de dader wordt gesnapt door zich te laten uitnodigen voor een poolside party. Buitenissig gedrag en moord lijken wel de topsport te zijn onder de miljonairs van Florida. Iedere aflevering wordt op een behoedzame manier verteld door het personage van Kapture en de titel verwijst naar de gebezigde terminologie voor society- moorden. Estes en Kapture bleven aan tot 1995, waarna de duo's regelmatig wisselden. Alleen Brill als Capt. Harry Lipschnitz zat de gehele rit uit. Het camerawerk is van Jack Garrett en Ernest Paul Roebuck.

credits

Regie:
Pece Dingo
Cast:
Rob Estes, Mitzi Kapture, Ben Vereen, Gary Hudson, Navarre Perry, Virginia Watson, Cindy Ambuehl, Ann Turkel, David Schall, Charlie Brill
Camera:
Jack Garrett
Muziek:
Ben Dexter, Danny Lux, Roger Neill, Mike Post
Jaar:
1991
Genres:
Actiefilm, Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Silk Stalkings (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken