Verenigde Staten 2002. Actiefilm van Gary Jones. Met o.a. Heidi Lenhart, Chuck Walczak, Jon Sklaroff, James Parks en Billy Rieck.

VPRO Cinema

Een groep bankovervallers stapt met hun buit op het vliegtuig naar Mexico. Als er een storm opsteekt, moet de piloot omdraaien en landen. De overvallers steken daar een stokje voor en kapen het toestel. Als ze door de storm proberen te komen, crasht het vliegtuig in een moeras. De overlevenden moeten zich een weg uit het moeras banen: tevens de woonplaats van een enorme krokodil. Het volslagen ongeloofwaardige scenario van Jace Anderson en Adam Gierasch is warempel beter dan de eerste film, maar het blijft evenveel rommel met slechte spelprestaties en povere computeranimaties. De monsterachtigheden beginnen pas op de helft de film, om dan naar hun voorspelbare conclusie te gaan. De schamele tegenhanger Lake Placid is hierbij vergeleken een Oscarwinnend meesterwerk.

credits

Regie:
Gary Jones
Cast:
Heidi Lenhart, Chuck Walczak, Jon Sklaroff, James Parks, Billy Rieck, Darryl Theirse, David Valcin, Martin Kove, Steve Moreno
Productie:
Boaz Davidson, Frank DeMartini
Camera:
Rasool Ellore
Muziek:
Bill Wandel
Jaar:
2002
Alt. titels:
Crocodile 2: Death Roll
Genres:
Actiefilm, Horror, Thriller
Trefwoorden:
Monsterfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Crocodile 2: Death Swamp (2002) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken