Duitsland 2004. Romantiek van Klaus Lemke. Met o.a. Tim Jacobs, Julia Spitzner, Nina Schwabe, Maike Thomsen en Scorpion Appel.

VPRO Cinema

Timo (Jacobs) jaagt tijdens de zomer van 2004 in Hamburg alle meisjes na, al is het maar voor kort, en soms zijn het er wel twee op een dag. Dan ziet hij Julia (Spitzner). Hij wil haar veroveren en zij probeert hem te prikkelen door te doen alsof er een rivaal is voor wie ze een peperdure bruidsjurk moet laten aanmeten. Nina (Schwabe), de coupeuse, wordt ook verliefd op Timo. Timo is bereid op zijn beurt alles te doen, wat zij hem vragen. Nina en Julia besluiten de cake te delen: Julia trouwt met Timo - de ceremonie duurt drie minuten - en Nina mag hem hebben. Het scenario van de 64-jarige regisseur Lemke lijkt op de nostalgie van Erich Rohmer. De jonge vrouwen zijn bevallig en aantrekkelijk om te zien, maar er zit nauwelijks tempo en verhaal in deze rolprent.

credits

Regie:
Klaus Lemke
Cast:
Tim Jacobs, Julia Spitzner, Nina Schwabe, Maike Thomsen, Scorpion Appel, Hellmuth Kastner, Adrian Dittus, Pim Jacobs, Nina Shwabe, Timo Jacobs
Jaar:
2004
Genres:
Romantiek
Trefwoorden:
Romantische komedie
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Träum weiter, Julia! (2004) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken