Duitsland 2005. Drama van Karsten Wichniarz. Met o.a. Lenore Capell, Thomas Scharff, Christian Kohlund, Olivia Pascal en Barbara Lanz.

VPRO Cinema

Aantrekkelijke weduwe uit Londen Lilly Brown (Capell) opent een winkeltje in Cornwall met de hulp van haar tante Valerie (Pascal). Als de populaire polospeler John Fox (Scharff) achterna gezeten wordt door de pers en zijn fans, vlucht hij bij haar naar binnen en laat ze hem schuilen. Je hoeft dan geen genie te zijn om te weten dat er tussen Lilly en John iets moois opbloeit, maar vaste kijksters voelen hun hartjes al in hun keel kloppen, want, zo vragen zij zich af, waar loopt het mis voordat alles tot een goed einde komt? Hun vrees komt algauw uit als blijkt dat John in orchidee[KA3]enkweker William Connors (Kohlund) zijn doodverklaarde oom herkent, en Lilly ontdekt dat tante Valerie William ook zeer goed kent. Nu weet de geoefende kijkster dat het gevaar (bloedverwantschap!) heel groot is, maar gelukkig gaan hún wensen toch in vervulling. Ziet er schitterend uit en niet slecht geacteerd, maar zo verschrikkelijk weinig origineel. Het soapachtige scenario is van Marlis Ewald. Het camerawerk is van Stefan Motzek.

credits

Regie:
Karsten Wichniarz
Cast:
Lenore Capell, Thomas Scharff, Christian Kohlund, Olivia Pascal, Barbara Lanz, Ilse Neubauer, Mark Kuhn, Thomas Scharff, Leonore Capell
Scenario:
Marlis Ewald
Camera:
Stefan Motzek
Muziek:
Richard Blackford
Jaar:
2005
Alt. titels:
Königin der Nacht
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie

0 uitzendingen