Canada/Verenigde Staten 2000. Mysterie van Mark Malone. Met o.a. Adam Beach, Jürgen Prochnow, Rose McGowan, Callum Keith Rennie en Winston Rekert.

VPRO Cinema

Tijdens een hevige sneeuwstorm langs de snelweg in Colorado vindt smeris Jason (Beach) een lijk en een zak met geld, niet ver van het motel `The Last Stop Cafe and Motel` van Fritz (Prochnow). Aanwezig in het etablissement dat juist verbouwd wordt, is een bont gezelschap, dat vastzit vanwege het slechte weer. Hierin bevinden zich ook Jasons ex-vriendin Nancy (McGowan), Jake (Rennie), een vuilgebekte trucker die zijn handen niet kan thuishouden en de geestelijk gehandicapte zoon van Fritz. Wie is de dader? Het claustrofobische scenario van Bart Summer wordt ontkracht door het feit dat je vrij gauw doorkrijgt wie het gedaan heeft. Het spel is over het algemeen goed, McGowan is wat koel, maar de regie is matig. Met de stemmen van Susan Crawford als Evelyn en Jonathan McPherson als Linus. Het camerawerk is van Tony Westman, die het Canadese British Columbia moeiteloos liet doorgaan voor de Amerikaanse Rocky Mountains. Ook bekend als DERNIER ARRÊT.

credits

Regie:
Mark Malone
Cast:
Adam Beach, Jürgen Prochnow, Rose McGowan, Callum Keith Rennie, Winston Rekert, P. Lynn Johnson, William S. Taylor, Peter Flemming, Amy Adamson, Damon Johnson, Marco Roy, William Traylor
Productie:
Colleen Nystedt, David Forrest, Beau Rogers, Sally Dixon, Chris Courtney
Camera:
Tony Westman
Muziek:
Terry Frewer
Jaar:
2000
Alt. titels:
Last Stop, The, Dernier arrêt
Genres:
Mysterie, Thriller
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Last Stop (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken