Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Charles F. Cirgenski. Met o.a. Jared Robbins, Giancarlo Esposito, Amanda Donohoe, David Kanapsky en Olek Krupa.

VPRO Cinema

Achterhaalde film over de elf-jarige Charlie Wasacz (Robbins), die experimenteert met een bio-chip die door zijn vader Karol (Krupa) is uitgevonden, waardoor de stofzuiger 'menselijke trekken' krijgt. De legertop hoort hiervan en ziet er een geheim wapen in, maar Charlie's vader wil van niets weten. Als Karol door het leger wordt opgesloten, bewijst Charlie dat hij volwassenen te slim af is. Het scenario van regisseur Cirgenski zit helaas vol clichés en dergelijke verhaaltjes zijn al duizend keer tot een film verwerkt. Het camerawerk is van Janine Menlove. Opgenomen in de omgeving van Detroit en het budget was laag - dat is te zien. Geloof niet dat deze film een kruising is van SHORT CIRCUIT en HOME ALONE. Kwam direct uit op video.

credits

Regie:
Charles F. Cirgenski
Cast:
Jared Robbins, Giancarlo Esposito, Amanda Donohoe, David Kanapsky, Olek Krupa, Joseph French, Rick Thompson, Eddie Betlej, Matt Nahan, Robert Johnson, Jamison Boudreau, Anthony Hamilton, Edward Nahhat, Christopher Berryman, Denise Dador, David Shelley, Malcolm Tulip, Pete LaDuke
Productie:
James Menlove, Janine Menlove, Charles F. Cirgenski
Camera:
Janine Menlove
Jaar:
1998
Genres:
Actiefilm, Sciencefiction, Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm, Familiefilm, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Stardust (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken