Duitsland 1999. Mysterie van Hajo Gies. Met o.a. Götz George, Suzanne von Borsody, Julian Weigend, Matthias Redlhammer en Denise Virieux.

VPRO Cinema

Mammut Schulz (St[KA3]ubner) die door Schimanski (George) voor zes jaar achter de tralies verdwenen was, is weer vrij en zoekt naar zijn vriendin Olga. Hij vraagt Schimanski hem te helpen en Schimanski krijgt al snel door dat er machtige mensen zijn, die helemaal niet willen dat zij wordt gevonden. Het routine-scenario van Hansjörg Thurn gaat over over corruptie en decadentie binnen de betere kringen van Duisburg. George levert zijn bekende spelprestatie van de ruwe bolster met de blanke pit. Weigend maakt zijn opwachting als smeris Thomas Hunger, die Tobias Schrader vervangt en Van Houweninge als Hänschen is in deze aflevering terug van weggeweest. Het camerawerk is van Axel Block. Wordt niet officieel gerekend tot de TATORT-reeks en heeft daarom geen afleveringsnummer.

credits

Regie:
Hajo Gies
Cast:
Götz George, Suzanne von Borsody, Julian Weigend, Matthias Redlhammer, Denise Virieux, Renée Soutendijk, Veit Stübner, Chiem van Houweninge, Dietrich Adam
Camera:
Axel Block
Muziek:
Günter Illi
Jaar:
1999
Alt. titels:
Sehnsucht
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen