Verenigde Staten/Duitsland 2000. Komedie van Eric Hendershot. Met o.a. Joe Piscopo, Julie Hagerty, Reggie Theus, Jake Dinwiddie en Robert Bailey jr.

VPRO Cinema

De veertien-jarige Becky (Toreson) mag babysitten bij de bekende basketbalspeler Mosiah `The Messiah` Jackson (Theus). Haar broertje Brad (Dinwiddie) besluit met zijn vriendjes om haar eens een flinke poets te bakken door het kind weg te halen en op de achterbank van de auto te verstoppen. Op dat moment komt kruimeldief met torenhoge schulden Jack (Piscopo) voorbij en steelt de auto. Als hij het kind opmerkt, eist hij tien miljoen dollar losgeld. De vertwijfelde ouders vragen de politie om hulp, maar die staat algauw met de handen in het haar. De kinderen hebben wat goed te maken en reken maar: ze zijn slimmer dan de volwassenen, beschikken over de juiste imborst, weten wat kameraadschap is en vooral wat volhouden betekent. Het voorspelbare scenario met goede afloop is van regisseur Hendershot, die de kinderen aardig laat spelen. Het camerawerk van T.C. Christensen ziet er behoorlijk uit. Een film die onschadelijk is voor het gehele gezin.

credits

Regie:
Eric Hendershot
Cast:
Joe Piscopo, Julie Hagerty, Reggie Theus, Jake Dinwiddie, Robert Bailey jr, Jacob Franchek, Alessandra Toreson, Robert Costanzo, Stephen Rippey, Melinda Renee, Malinda Haynes, Jeff Olsen, Camille Jensen, David H. Stevens, Ken McConnell
Productie:
Tina Stern, Karri o'Reilly
Muziek:
Ramón Balcázar
Jaar:
2000
Genres:
Komedie, Misdaad, Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm, Familiefilm
Landen:
Verenigde Staten, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Baby Bedlam (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken