Canada/Verenigde Staten 2000. Mysterie van Penelope Buitenhuis. Met o.a. Linden Ashby, Rae Dawn Chong, Andrea Roth, Ian Tracey en Aaron Pearl.

VPRO Cinema

Het magere scenario van Phillip Badger en Michael Hamilton- Wright heeft zich op Mary Higgins Clark-terrein begeven. De knappe Allison Davis (Roth) ontmoet in een bar de sexy, maar over het paard getilde Neil (Ashby). Het is liefde op het eerste gezicht. Op het werk kan ze het goed vinden met Dan (wederom Ashby), een zachtaardige, vriendelijke jongeman, die doet denken aan Neil. Ze valt voor hem. Dan sterven haar collegaatjes als vliegen en de kijksters (maar ook kijkers) proberen heftig te raden hoe de vork in de steel zit. Ondertussen verricht Detective Ryan Bell (Tracey) het werk en hij komt aan het einde van de film ondanks de tegenslagen met de oplossing. Spel en regie zijn niet om over naar huis te schrijven. Het camerawerk is van David Frazee.

credits

Regie:
Penelope Buitenhuis
Cast:
Linden Ashby, Rae Dawn Chong, Andrea Roth, Ian Tracey, Aaron Pearl, Ian Marsh, Paul McGillion, Marya Delver, Deryl Hayes, Nels Lennarson, Amy Esterle, Dan Joffre, Judith Maxie, Michael P. Northey, Sheila Paterson, Paul Wu, Ryan Young, Denisa Ronzani
Productie:
Glen Tedham, Alain Beaugrand
Camera:
David Frazee
Jaar:
2000
Genres:
Mysterie, Thriller, Romantiek, Fantasy
Trefwoorden:
Fantasy, Romantisch drama
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Dangerous Attraction (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken